Patronaža - dolazak na željenu adresu

Patronažna služba Poliklinika Ramović predstavlja esencijalnu granu zdravstvene zaštite koja pruža neprocenjivu podršku pacijentima u njihovim domovima. U sklopu naše poliklinike, patronažna usluga predstavlja visokokvalitetnu i pristupačnu opciju za sve one koji zahtevaju negu, praćenje zdravstvenog stanja ili podršku u procesu oporavka.

Naša patronažna služba osmišljena je da pruži sveobuhvatnu negu i podršku pacijentima u udobnosti njihovog doma. Naš tim iskusnih medicinskih sestara i tehničara obavlja širok spektar zadataka, uključujući merenje vitalnih parametara, primenu lekova, promenu zavoja, kao i pružanje edukacije o zdravstvenoj nezi i prevenciji bolesti.

Jedan od ključnih benefita patronažne usluge je kontinuirano praćenje zdravstvenog stanja pacijenata. Naš tim redovno posećuje pacijente u njihovom domu, prateći njihov napredak i reagujući na potrebe i promene u zdravstvenom stanju. Ova bliska saradnja omogućava brzu intervenciju u slučaju komplikacija ili neželjenih događaja, obezbeđujući pacijentima sigurnost i mir uma.

Za sve one koji nisu u mogućnosti da dodju do naših laboratorija imamo organizovanu dodatnu uslugu.

Pozovite nas i mi ćemo doći na željenu lokaciju u definisano vreme.

Za patronažu je potrebno:

da zakažete bar jedan dan unapred
da se adekvatno pripremite za vađenje krvi.
Patronaža se posebno naplaćuje zavisno od lokacije. Ako imate našu VIP karticu ostavrićete popust od 5% i na patronažu.

Zakažite patronažu i dolazimo na vašu adresu

Novi Pazar

020/331-300

062/331-300

Tutin

020/813-123

063/8130-123

Slide